Segueix-nos:    

CURSA POPULAR VILA DE SANT BOI

El Club d’Atletisme Sant Boi, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, organitzen la 33a Cursa Popular Vila de Sant Boi, que se celebrarà el diumenge 06 de maig de 2018 a Sant Boi, amb sortida i arribada ubicada a l’Estadi Municipal d'Atletisme Constantí Miranda. Enguany s'estrena la cursa Open Popular de 5K per a acollir tots aquests corredors/es que no s'atreveixen amb la 10K i aquells/es que estan començant a córrer. Durant el recorregut de 10K el corredor/a trobarà 8 animacions i en el circuit de 5K en trobarà més de 3 (grups de percussió, orquestres, zumba...). Es disputaran com cada any les curses Open Kids per als més petits, a l'Estadi.
A l'arribada rebran tots els participants una bossa d'obsequis gentilesa dels patrocinadors i col·laboradors de la cursa.

Des de sempre, el Club Atletisme Sant Boi ha estat bolcat en l’organització i promoció de diferents esdeveniments esportius a la ciutat de Sant Boi, amb l'objectiu de fomentar l'esport popular i federat alhora. L’any 1985 va nèixer la primera Cursa Popular Vila de Sant Boi. Les temporades 1989-1990 i 1990-1991, l’entitat va ser l’encarregada d’organitzar diferents Campionats de Catalunya i Espanya.

En la 26a edició van arribar 1.298 corredors/es. En la 27a edició, per primer any, la cursa entra a formar part de la Challenge Solidària Sant Joan de Déu, un circuit de curses solidàries de Sant Joan de Déu amb la finalitat de recaptar fons per a la investigació de malalties mentals; des d'aleshores aquesta institució segueix col·laborant amb nosaltres, sent la causa solidària a la que es destina el donatiu de les inscripcions.
Cursa DemoPopular
  • SORTIDA/ARRIBADA

   Estadi Municipal d'Atletisme
   Constantí Miranda
   Carretera de l'Estadi, 0,
   08830 Sant Boi de Llobregat, Barcelona

   Diumenge, 05 de maig 2019
   a partir de les 09:00h

  • Informació

   www.cursasantboi.com
   Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

   Segueix-nos