Segueix-nos:    
Diumenge, 06 de maig 2018
Estadi Municipal d'Atletisme
Constantí Miranda
Carrer de les Orioles, s/n, 08830 Sant Boi

ANIMACIONS CIRCUIT 5K I 10K

Orquestres, Grups de Percussió, Zumba…
Per gaudir d’una cursa única a Sant Boi!

Sant Joan de DeuGRUP DE PERCUSSIÓ | CAN PAULET PERCUSSIÓ
KM. 1 i 9 – Open Popular 10K
KM. 1 i 4 – Open Popular 5K

L'any 2005 un grup de joves amics santboians van decidir crear un grup de percussió: Can Paulet Percussió. Uns inicis durs que es van superar gràcies a la il·lusió i al treball en grup de tots els components. Ara, el nostre objectiu principal es especialitzar-nos cada dia més en la percussió brasilera, per transmetre a les persones que ens escolten. Viure la musica es la nostra afició i fer gaudir a la gent és per nosaltres la major recompensa.


Sant Joan de DeuGRUP DE PERCUSSIÓ | KANALOA PERCUSSIÓ
KM. 5– Open Popular 10K

Kanaloa es un grup de percussió de Viladecans que està inspirat en la cultura maorí i tribal illenca, ofereixen espectacles inolvidables, de ben segur que t’animaran en la teva cursa de 5K. El seu grup està format per Irune, Judith, Jordi, Adrià, Ananda, Belén, Tania, Naiara, Júlia, Laura, Mata, Mikel i María. Van guanyar el 3r Premi al II Concurs de Percussió dels Diables Rojos..


ORQUESTRA | BANDA SANT JOSEP
KM. 6,2 – Open Popular 10K
Va néixer fa més tretze anys. Ho van iniciar cinc persones que van decidir crear un grup de música de vent, no la típica banda, amb l'objectiu principal de ser un referent social i integrador de la ciutat de Sant Boi, realitzar una activitat creativa entre amics i, des dels seus orígens, va quedar obert a tota persona que li agradés fer música.

www.bandasantjosep.net


REPIC DE CAMPANES |PARRÒQUIA DE SANT BALDIRI
KM. 6,5 – Open Popular 10K

L'Església de Sant Baldiri és la primera Parròquia de Sant Boi del Llobregat de la qual, antigament depenien altres municipis com ara el Prat del Llobregat (Barcelona), està situada sobre un petit turó, el Puig del Castell on es trobava el nucli més antic a tocar del riu Llobregat. Es de la plaça de l'església es pot veure una panoràmica de tot el delta del Llobregat i de Barcelona sud. Aquesta església és també coneguda com la catedral del Baix Llobregat.


GRUP DE PERCUSSIÓ | BUM BAM BOI PERCUTORS
KM. 7,3 – Open Popular 10K
La idea va comença amb una reunió de vells amics bojos per la música i sobretot per la percussió. Ens vam decidir iniciar aquest projecte amb il·lusió i amb afany de superació en moments plens de desolació socioeconòmica en un país immers a la crisi. Creiem que la música està directament relacionada amb l'estat anímic de l'ésser humà i per això vam decidir que, si amb la música podíem ser feliços, també era obvi poder aflorar aquesta felicitat en les altres persones.


GRUP DE PERCUSSIÓ | PERCUSSIÓ CASABLANCA
KM. 8,7 – Open Popular 10K
KM. 3,5 – Open Popular 5 K
Colla de diables nascuts l'any 1989. La formen les seccions de cremadors, tabalers i malabars. Han sortit a Rússia (Nishny Novgorod i Bor), Amavida (Àvila), Azuaga (Badajoz) i a molt racons de Catalunya.
Organitzen gran varietat d’activitats al municipi.


Cursa DemoPopular
  • SORTIDA/ARRIBADA

   Estadi Municipal d'Atletisme
   Constantí Miranda
   Carrer de les Orioles, s/n,
   08830 Sant Boi de Llobregat, Barcelona

   Diumenge, 06 de maig 2018
   09:00h

  • Informació

   www.cursasantboi.com
   Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

   Segueix-nos