Segueix-nos:    
Diumenge, 06 de maig 2018
Estadi Municipal d'Atletisme
Constantí Miranda
Carrer de les Orioles, s/n, 08830 Sant Boi

CURSA SOLIDÀRIAEl Club Atletisme Sant Boi destinarà al Parc Sanitari Sant Joan de Déu un donatiu de 0,50€ de cada inscripció de la Open Popular 5K i 10K per a la investigació de malalties mentals i per garantir un acompanyament assistencial, social i laboral a aquest col·lectiu, de manera que es pugui garantir una atenció integral que potenciï la seva normalització i integració a la societat.
 
Els trastorns mentals són cada vegada més presents en les societats desenvolupades, no obstant, pesa un gran estigma sobre aquestes malalties i les persones que les pateixen. Hem de recordar que 1 de cada 4 ciutadans patiran un trastorn mental al llarg de la seva vida.
 
A més d’avançar en la recerca, de dels centres de Sant Joan de Déu es desplega un ampli ventall de dispositius per garantir un acompanyament assistencial, social i laboral a aquest col·lectiu, de manera que es pugui garantir una atenció integral que potenciï la seva normalització i integració a la societat.
 
Alhora, treballem per sensibilitzar la societat per lluitar contra l’estigma que encara pesa sobre aquests col·lectius.
 
La teva col·laboració es fonamental per seguir lluitant i treballant en la millora de l‘atenció de les persones vulnerables.
 
 
 
 
 
Cursa DemoPopular
  • SORTIDA/ARRIBADA

   Estadi Municipal d'Atletisme
   Constantí Miranda
   Carrer de les Orioles, s/n,
   08830 Sant Boi de Llobregat, Barcelona

   Diumenge, 06 de maig 2018
   09:00h

  • Informació

   www.cursasantboi.com
   Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

   Segueix-nos