Segueix-nos:    
Diumenge, 06 de maig 2018
Estadi Municipal d'Atletisme
Constantí Miranda
Carrer de les Orioles, s/n, 08830 Sant Boi

PREGUNTES FREQÜENTS

QUAN ES CELEBRA LA CURSA?
La 32a Cursa Popular Vila de Sant Boi – Quadis Autocentre es celebra el diumenge 14 de maig de 2017. La sortida de la cursa Open 10K és a les 9.00 hores. i la sortida de la cursa Open 5K és a les 10.30 hores.

QUI POT PARTICIPAR?
La participació està oberta a tothom. Poden participar adults i nens/es que tinguin ganes de fer esport i passar-s’ho bé!

QUINA ÉS L'EDAT MÍNIMA PER A PODER PARTICIPAR?
Per a participar a la Open 5K o 10K s’ha d’haver nascut com a mínim a l’any 2002 (14 anys) i és necessària l’autorització de menors omplerta i signada pels pares. Tots els menors de 14 anys podran participar a les curses Open Kids (categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantil).

QUAN COMENÇA EL PERÍODE D'INSCRIPCIÓ?
Les inscripcions s’obriran l’1 de març de 2016

QUAN ACABA EL PERÍODE D'INSCRIPCIÓ?
Finalitza el dia 26 d’abril de 2016 a les 15.00 hores o quan s’arribi a un total de 1.500 inscrits/es (Open Popular 5K i 10K) i 300 inscrits/es a les Curses Open Kids

QUÈ HE DE FER PER INSCRIURE'M?
Omplir el formulari d’inscripcions (el trobareu a l’apartat Inscripcions del web) i disposar de xip groc. Si no tens xip groc propi, l’organització et facilitarà un xip de lloguer a un preu de 2€ que està inclòs en el cost de la inscripció amb xip de lloguer.

COM PUC SABER SI ESTIC INSCRIT/A?
A la mateixa pàgina web, a l’apartat Inscripcions podràs obtenir el comprovant de la teva inscripció.

JA S'HAN TANCAT LES INSCRIPCIONS, QUÈ PUC FER?
Una vegada que les inscripcions estiguin tancades ja no es pot fer res més. Cal estar atent al ritme d’inscripcions. Recomanem que t’inscriguis el més aviat possible per assegurar-te el dorsal.

ON RECULLO EL DORSAL?

La Fira del Corredor estarà ubicada al Concessionari Quadis Autocentre Baix Llobregat (c/Riera Roja, 26), darrere de Decathlon Sant Boi, al Parc Comercial.
Per a la recollida cal portar el comprovant corresponent de la inscripció i el DNI o passaport (hagi estat presencial o per internet). En cas que es reculli en nom d’una altra persona, cal portar el comprovant més la fotocòpia del seu DNI o passaport.

Horaris de recollida cursa Open Popular:
Dies de recollida per als residents de Sant Boi, Barcelona i Àrea Metropolitana de BCN.
Divendres 12 de maig de les 17.30 a les 20 h (a Quadis)
Dissabte 13 de maig de les 10.30 a les 14 h i de les 17.30 a les 20 h. (a Quadis)

Dia exclusiu per als residents de fora de l’Àrea Metropolitana de BCN i incidències.
Diumenge 14 de maig de 2017 (a l’Estadi d’Atletisme Constantí i Miranda)
Des de les 7 fins a les 8.50 h. els de la cursa de 10K.
Des de les 7 fins a les 10.20 h. els de la cursa de 5K.

En el les curses Open Kids, la recollida de dorsal es farà el mateix diumenge a partir de les 8 h. i fins a 15 minuts abans de la sortida corresponent. Us recomanem que vingueu una hora abans de la sortida de la cursa en la qual us hagueu inscrit, per tal de gestionar l’entrega de dorsals correctament. Recordeu que caldrà entregar l’autorització de menors d’edat que trobareu penjada al web de la cursa, signada pel pare/mare/tutor legal.

PUC CÓRRES SENSE DORSAL?
No es pot córrer sense dorsal. Els organitzadors de curses tenen una sèrie d’assegurances i responsabilitats i es veuen obligats a fer fóra del circuit (i de la sortida) a qualsevol persona no identificada amb dorsal.

ON RECULLO LA SAMARRETA I OBSEQUIS DE LA CURSA?
A la mateixa Fira del corredor, al recollir el dorsal i el xip de lloguer (en cas necessari). La utilització de la samarreta no és obligatòria però sí que és recomanada, doncs aconseguirem una imatge espectacular tots plegats iguals!

COM ARRIBO A LA ZONA DE SORTIDA I/O A LA ZONA D'ARRIBADA?
La sortida està situada a l’Estadi d’Atletisme Constantí Miranda, al costat de la comissaria de Policia Local (C/ Riera Fonollar).
Recomanem aparcar a la zona industrial (C/ Enric Prat de la Riba, Av. Torre de la Vila, C/ Andalusia, Av. Aragó, C/ Joventut, C/ Riera Fonollar i descampats lateral Ronda Sant Ramon).

ON PUC DEIXAR LES MEVES PERTINENCES ABANS DE LA SORTIDA?
Hi ha un servei de guarda-roba a la vostra disposició, ubicat a la zona d’arribada de la Unirun.

EM PODEN DESQUALIFICAR?
Hi ha 3 punts de control de xip: la sortida, el km5 i l’arribada. Si algun corredor-a no passa pels punts de control està desqualificat. Recordeu portar el xip ben posat a la sabatilla els que porteu xip groc propi i el dorsal-xip els que el llogueu.

ON I QUAN PUC CONSULTAR LES CLASSIFICACIONS?
Les pots consultar en aquesta mateixa pàgina, a l’apartat Resultats. Ja estaran penjades a partir del migdia del mateix dia de la cursa.

 

 

 

Cursa DemoPopular
  • SORTIDA/ARRIBADA

   Estadi Municipal d'Atletisme
   Constantí Miranda
   Carrer de les Orioles, s/n,
   08830 Sant Boi de Llobregat, Barcelona

   Diumenge, 06 de maig 2018
   09:00h

  • Informació

   www.cursasantboi.com
   Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

   Segueix-nos