Segueix-nos:    

PREGUNTES FREQÜENTS

QUAN ES CELEBRA LA CURSA?
La Cursa Popular Vila de Sant Boi –Quadis Autocentre es celebra el 6 de maig de 2018.
La sortida de la cursa Open Popular 10K és a les 9.00 hores. i la sortida de la cursa Open Popular 5K és a les 10.30 hores. Les Curses KIDS a partir de les 12 hores.

QUI POT PARTICIPAR?
La participació està oberta a tothom. Poden participar adults i nens/es que tinguin ganes de fer esport i passar-s’ho bé! És permès participar amb cotxets de nadó, cadira de rodes i cotxet d’atletisme; però no amb cap tipus d’animal (excepte gos pigall).

QUINA ÉS L'EDAT MÍNIMA PER A PODER PARTICIPAR?
Per a participar a la Open Popular 5K o 10K s’ha d’haver nascut com a mínim a l’any 2004 (14 anys) i és necessària l’autorització de menors omplerta i signada pels pares. Tots els menors de 14 anys podran participar a les Curses KIDS (categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantil). L’edat mínima per participar a les Curses KIDS són 6 anys (nascuts el 2011). Enguany estrenem la BABY RACE, cursa per nens i nenes d’entre 0 i 6 anys.

QUAN COMENÇA I QUAN ACABA EL PERÍODE D'INSCRIPCIÓ?
Les inscripcions s’obriran el dilluns 19 de març de 2018 amb un preu bonificat fins al dilluns 9 d’abril. A partir del 10 d’abril s’aplicarà el SEGON PREU.
El període finalitza el 2 de maig de 2018 a les 23.59 hores o quan s’arribi a un total de 1.300 inscrits/es (Open Popular 5K i 10K) i 300 inscrits/es a les Curses KIDS.

QUÈ HE DE FER PER INSCRIURE'M?
Omplir el formulari d’inscripció i disposar de xip groc. Si no tens xip groc propi, l’organització et facilitarà un xip a un preu de 2€ que està inclòs en el cost de la inscripció amb xip de lloguer.
També existeix la possibilitat de realitzar la inscripció en els punts d’inscripció presencial:

RUNNAIR SANT BOI
C/ Eusebi Güell, 136
Sant Boi de Llobregat
Horari comercial
Tel. 652 17 70 87

CARDIOPAS
C/ Tres d’Abril, 14
Sant Boi de Llobregat
Horari comercial
Tel. 93 630 46 47

ESTADI MUNCIPAL D’ATLETISME
Carretera de l’Estadi, 0
Sant Boi de Llobregat
Dl-Dv de 16.30 a 23.00 h
Tel. 93 630 71 34

COM PUC SABER SI ESTIC INSCRIT/A?
A la mateixa pàgina web, a l’apartat Inscripcions podràs obtenir el comprovant de la teva inscripció.

JA S'HAN TANCAT LES INSCRIPCIONS, QUÈ PUC FER?
Una vegada que les inscripcions estiguin tancades ja no es pot fer res més. Cal estar atent al ritme d’inscripcions. Recomanem que t’inscriguis el més aviat possible per assegurar-te el dorsal i aprofitar el millor preu!

PUC RECUPERAR ELS DINERS DE LA INSCRIPCIÓ SI DECIDEIXO ANUL·LAR-LA?
No, en cap cas.

QUÈ NECESSITO PORTAR PER RECOLLIR EL DORSAL?
Per a la recollida cal portar el DNI (o carnet de conduir) o passaport (hagi estat presencial o per internet) i en la mesura del possible recomanem tenir el comprovant per correu electrònic al mòbil. En cas que es reculli en nom d’una altra persona, cal portar el comprovant més la fotocòpia del seu DNI o passaport.
Recordeu s’ha inscrit un menor, s’ha de portar l’autorització de menors omplerta i signada pel pare/mare/tutor legal.

ON RECULLO EL DORSAL I LA SAMARRETA?
La fira del corredor estarà ubicada al Concessionari Quadis Autocentre (C/ Riera Roja, 26), darrere de Decathlon Sant Boi, al Parc Comercial.

RECOLLIDA DE DORSALS I SAMARRETA
CURSES OPEN POPULAR 5K, 10K, CURSES KIDS I BABY RACE

Us recomanem que vingueu una hora abans de la sortida de la cursa en la qual us hagueu inscrit, per tal de gestionar l’entrega de dorsals correctament. Recordeu que caldrà entregar l’autorització de menors d’edat que trobareu penjada al web de la cursa, signada pel pare/mare/tutor legal.

PUC CÓRRER SENSE DORSAL?
No es pot córrer sense dorsal. Els organitzadors de curses tenen una sèrie d’assegurances i responsabilitats i es veuen obligats a fer fóra del circuit (i de la sortida) a qualsevol persona no identificada amb dorsal.

ON RECULLO LA SAMARRETA I OBSEQUIS DE LA CURSA?
A la mateixa Fira del corredor, al recollir el dorsal i el xip de lloguer (en cas necessari). La utilització de la samarreta no és obligatòria però sí que és recomanada, així aconseguirem una imatge espectacular tots plegats iguals!

QUINA TALLA DE SAMARRETA HE D’AGAFAR?
Pots veure el patró de la samarreta de la Cursa 2018 aquí (properament disponible).

COM ARRIBO A LA ZONA DE SORTIDA I/O A LA ZONA D'ARRIBADA?
La sortida està situada a l’Estadi d’Atletisme Constantí Miranda, al costat de la comissaria de Policia Local (C/ Riera Fonollar).
Recomanem aparcar a la zona industrial (C/ Enric Prat de la Riba, Av. Torre de la Vila, C/ Andalusia, Av. Aragó, C/ Joventut, C/ Riera Fonollar i descampats lateral Ronda Sant Ramon).

HI HA SERVEI DE GUARDA-ROBA?
Hi haurà un servei de guarda-roba gratuït a la vostra disposició a l’Estadi Municipal d’Atletisme.
Per poder deixar i recollir les pertinences serà indispensable portar el dorsal.

HI HA SERVEIS / WC?
Sí, a l’Estadi Municipal d’Atletisme estarà indicat.

QUINS AVITUALLAMENTS HI HAURÀ? A ON ESTARAN SITUATS?
Hi haurà un avituallament líquid (aigua) al km. 5 aproximadament, situat a l’interior del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. I l’avituallament final, a l’arribada, amb líquid i sòlid, a l’Estadi d’Atletisme.

HI HA CALAIXOS DE SORTIDA?
Sí, la sortida de la cursa Open Popular 10K s’estructura en calaixos, per tal de donar més fluïdesa i seguretat als participants:

 • Calaix 1: menys de 40 minuts
 • Calaix 2: de 40 a 49 minuts
 • Calaix 3: de 50 minuts a 1 hora
 • Calaix 4: més d’1 hora.

HI HA LLEBRES?
Hi haurà llebres que marcaran diferents ritmes per aconseguir el temps final:
sub-40’, sub-45’, sub-50’, sub-55’ i sub-60’

QUIN ÉS EL TEMPS LÍMIT PER ACABAR LA CURSA?
Tots els participants disposen d’1 hora i 20 minuts per acabar la Cursa Open Popular 10K i d’1 hora per acabar la Open Popular 5K.
En cas de que el participant sigui avançat pel cotxe escombra, aquest queda exclòs de la cursa. Caldrà circular per la vorera i respectant els senyals i normes de trànsit.

EM PODEN DESQUALIFICAR?
Hi ha 3 punts de control de xip: la sortida, el km5 i l’arribada. Si algun corredor/a no passa pels punts de control està desqualificat. Recordeu portar el xip ben posat a la sabatilla els que porteu xip groc propi i el dorsal-xip els que el llogueu.

ON I QUAN PUC CONSULTAR LES CLASSIFICACIONS?
Les pots consultar en aquesta mateixa pàgina, a l’apartat Resultats. Ja estaran penjades a partir del migdia del mateix dia de la cursa.

 

 

Cursa DemoPopular
  • SORTIDA/ARRIBADA

   Estadi Municipal d'Atletisme
   Constantí Miranda
   Carretera de l'Estadi, 0,
   08830 Sant Boi de Llobregat, Barcelona

   Diumenge, 05 de maig 2019
   a partir de les 09:00h

  • Informació

   www.cursasantboi.com
   Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

   Segueix-nos