Segueix-nos:    

CRONOMETRATGE, RESULTATS I PREMIS

Les curses KIDS seran cronometrades mitjançant dorsal xip. La cursa Open Popular 5K i 10K serà cronometrada amb xip (ChampionChip). Qui hagi de llogar xip (qui no disposi de xip groc de propietat) el portarà incorporat al dorsal i aquest no és necessari que es retorni a l’arribada.

A les curses on participin simultàniament més d’una categoria, hi haurà una classificació individual i separada per a cadascuna. Podreu consultar la classificació de les curses a la pàgina web www.cursasantboi.com o www.xipgroc.cat.

La cursa està inclosa i puntua doble per a la Lliga Internet de ChampionChip.

PREMIS: S’atorgaran medalles a tots/es els/les finalistes i trofeus a la 1a, 2a i 3a posició de cada categoria de les curses Kids. A la cursa Open Popular 5K i 10K tindran trofeu els tres primers classificats/ades masculí i femení de la general absoluta. S’atorgarà trofeu al primer/a classificat/ada masculí femení de cada categoria (establertes en el punt 5 d’aquest reglament).

També rebran el Trofeu GAES Te Cuida el participant més veterà i veterana de la cursa Open 5K i 10K, gentilesa de GAES centres auditius.

Aquells/es que tinguin trofeu de la general, no el tindran a la seva categoria. S’entregarà una bossa amb obsequis gentilesa dels patrocinadors i col·laboradors a tots/es els/les participants que finalitzin la cursa Open Popular.

El lliurament de premis de la cursa Open Popular 10K es farà a les 11 hores. El lliurament de premis de la cursa Open Popular 5K i de les curses Open Kids es farà a les 12.45 hores, quan hagin finalitzat ambdues curses.

Les reclamacions hauran de presentar per escrit, no més tard de 30 minuts de coneguts els resultats al comitè organitzador, un cop presentades, aquest prendrà una decisió i la farà saber a l’interessat/ada.

 
Cursa DemoPopular
  • SORTIDA/ARRIBADA

   Estadi Municipal d'Atletisme
   Constantí Miranda
   Carretera de l'Estadi, 0,
   08830 Sant Boi de Llobregat, Barcelona

   Diumenge, 05 de maig 2019
   a partir de les 09:00h

  • Informació

   www.cursasantboi.com
   Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

   Segueix-nos