fbpx

TOTA LA INFORMACIÓ

SOBRE LA 36A QUADIS CURSA POPULAR VILA DE SANT BOICursa urbana de caràcter popular nascuda el 1985, amb el característic nom de Cursa Popular Vila de Sant Boi. Aquest 2022 celebra la 36a edició, després de la pausa de dos anys (2020 i 2021) per la COVID-19. 

És organitzada pel Club Atletisme Sant Boi, una entitat esportiva sense ànim de lucre que des de fa dècades fomenta l'esport popular i federat a Sant Boi. L'equip organitzador està format per persones voluntàries, apassionades de l'esport, la ciutat i l'organització d'esdeveniments.

En la 26a edició van arribar 1.298 corredors/es. En la 27a edició, per primer any, la cursa entra a formar part de la Challenge Solidària Sant Joan de Déu, un circuit de curses solidàries de Sant Joan de Déu amb la finalitat de recaptar fons per a la investigació de malalties mentals; des d'aleshores aquesta institució segueix col·laborant amb nosaltres, sent la causa solidària a la qual es destina el donatiu de les inscripcions.

FILOSOFIA DE LA CURSA

Sempre ha estat un esdeveniment popular, sense gran competitivitat però amb un circuit exigent. És una cursa molt vinculada a entitats locals com el Parc Sanitari Sant Joan de Déu o Club Ciclista Sant Boi, al comerç local i a empreses vinculades a la ciutat.

Un dels objectius és el foment de l'esport i la salut, per això col·labora estretament amb el Departament d'Esports de l'Ajuntament de Sant Boi, i des d'aquest 2022, amb la Fundació Gasol, que lluita contra l'obesitat infantil.

EL CLUB ATLETISME SANT BOI

Des de sempre, el Club Atletisme Sant Boi ha estat bolcat en l’organització i promoció de diferents esdeveniments esportius a la ciutat de Sant Boi, amb la finalitat de fomentar l'esport popular i federat alhora. L’any 1985 va néixer la primera Cursa Popular Vila de Sant Boi. Les temporades 1989-1990 i 1990-1991, l’entitat va ser l’encarregada d’organitzar diferents Campionats de Catalunya i Espanya.

En l'actualitat té diferents grups d'entrenament per edats i modalitats: Atletisme base (per nascuts entre 2000 i 2016), l'Espai Trail (running de muntanya per adults) i l'Espai Fieras (entrenament suau en pista i circuit urbà).

Per saber més podeu visitar el lloc web: clubatletismesantboi.com o seguir-lo a les xarxes socials (Instagram, Facebook o Twitter).

 
 
 
 

COMENÇA EL COMPTE ENRERE!

83
DIES
:
22
HORES
:
37
MINUTS
:
02
SEGONS

Copyright © 2023 Club Atletisme Sant Boi.
Tots els drets reservats.
Cursa Popular Vila de Sant Boi

Segueix-nos:

Disseny i desenvolupament web NN Studio - Manteniment: Òscar G Morillas