fbpx

CURSA POPULAR VILA DE SANT BOI


El Club d’Atletisme Sant Boi, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, organitzen la 34a Cursa Popular Vila de Sant Boi, que se celebrarà el diumenge 05 de maig de 2019 a Sant Boi, amb sortida i arribada ubicada a l’Estadi Municipal d'Atletisme Constantí Miranda. Enguany s'estrena la cursa Open Popular de 5K per a acollir tots aquests corredors/es que no s'atreveixen amb la 10K i aquells/es que estan començant a córrer. Durant el recorregut de 10K el corredor/a trobarà 8 animacions i en el circuit de 5K en trobarà més de 3 (grups de percussió, orquestres, zumba...). Es disputaran com cada any les curses Open Kids per als més petits, a l'Estadi.
A l'arribada rebran tots els participants una bossa d'obsequis gentilesa dels patrocinadors i col·laboradors de la cursa.

Des de sempre, el Club Atletisme Sant Boi ha estat bolcat en l’organització i promoció de diferents esdeveniments esportius a la ciutat de Sant Boi, amb l'objectiu de fomentar l'esport popular i federat alhora. L’any 1985 va nèixer la primera Cursa Popular Vila de Sant Boi. Les temporades 1989-1990 i 1990-1991, l’entitat va ser l’encarregada d’organitzar diferents Campionats de Catalunya i Espanya.

En la 26a edició van arribar 1.298 corredors/es. En la 27a edició, per primer any, la cursa entra a formar part de la Challenge Solidària Sant Joan de Déu, un circuit de curses solidàries de Sant Joan de Déu amb la finalitat de recaptar fons per a la investigació de malalties mentals; des d'aleshores aquesta institució segueix col·laborant amb nosaltres, sent la causa solidària a la que es destina el donatiu de les inscripcions.
 
 

AVIAT PUBLIQUEM DATA!

Dies
:
Hores
:
Minuts
:
Segons

Copyright © 2019 Club Atletisme Sant Boi.
Tots els drets reservats.
Cursa Popular Vila de Sant Boi
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Segueix-nos:

Disseny i desenvolupament web NN Studio - Manteniment: Òscar G Morillas