fbpx

PREGUNTES FREQÜENTS

LA CURSA

Hi haurà WC, vestuaris i dutxes?

Sí, a l’Estadi Municipal d’Atletisme, a la part interior. A l’entrada estarà tot indicat.

COM PUC ARRIBAR? SI VINC EN COTXE, ON PUC ESTACIONAR?

Si s’arriba en cotxe, es recomana estacionar en la zona industrial propera a l’Estadi d’Atletisme (C. Enric Prat de la Riba, Av. Torre de la Vila, C. Andalusia, C. Doctor Josep Castells, C. Riera Fonollar, C. Joventut i descampats de la Ronda Sant Ramon).

Si s’arriba en transport públic des de Barcelona: autobús L72 parada Av. Aragó amb Av. General Prim i caminar 600 m per Av. Aragó i C. Riera Fonollar fins arribar a l’Estadi. Consulteu els horaris.

Si s’arriba en transport públic des de Sant Boi: autobús L72 parada Ronda Sant Ramon amb C. Salvador Seguí i caminar 1.000 m per C. Salvador Seguí, Av. General Prim, Av. Aragó i C. Riera Fonollar fins arribar a l’Estadi. Consulteu horaris i parades.

QUI HI POT PARTICIPAR?

La participació està oberta a tothom. Poden participar adults i nens/es que tinguin ganes de fer esport i passar-s’ho bé!

És permès participar amb cotxets de nadó, cadira de rodes i cotxet d’atletisme.
No és permès participar amb cap mena d’animal, excepte gossos d’assistència/guia.

QUINA ÉS L’EDAT MÍNIMA PER PARTICIPAR?

Per a la Open Popular 5K i 10K, s’ha d’haver nascut com a mínim l’any 2009 (14 anys). Per les/els menors d’edat és necessària l’autorització del pare, mare o tutor/a legal.

Per a les Curses KIDS, podran participar tots els nens/es nascuts entre els anys 2017 i el 2010 (entre 6 i 14 anys), que corresponen a les categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantil.

A la FAMILY Race pot participar gent de totes les edats!

inscripcions

Quin és el període d’inscripció?

Les inscripcions s’obriran el dimarts 12 de setembre 2023, amb un primer tram de preu fins al dissabte 30 de setembre. A partir del dia 1 d'octubre s’aplicarà el segon tram de preu.

Les inscripcions es tancaran el dijous 2 de novembre de 2023 a les 12.00 h, o quan s’arribi a un total de 1.000 persones inscrites a les curses 10 i 5K, 250 participants en les curses KIDS i 250 participants en la FAMILY Race.

Què he de fer per inscriure’m?

Cal omplir el formulari d’inscripció i fer el pagament. 
Existeix la possibilitat d’inscriure’s en els següents punts d’inscripció presencial

 • Club Atletisme Sant Boi
  • Estadi d'Atletisme
   Carretera de l’Estadi, 0
   Sant Boi de Llobregat
   Dilluns, dimecres i divendres
   de 17.30 a 19.30 h
   Tel. 93 630 71 34

 

JA S’HAN TANCAT LES INSCRIPCIONS, QUÈ PUC FER?

Un cop tancades les inscripcions no es pot fer res més. Recomanem fer la inscripció com més aviat millor per assegurar la participació i a més aprofitar el primer tram de preu.

PUC RECUPERAR ELS DINERS DE LA INSCRIPCIÓ SI DECIDEIXO ANUL·LAR-LA?

Si es decideix no participar no es pot recuperar l’import de la inscripció.

Recollida dorsals

QUÈ NECESSITO PORTAR PER RECOLLIR EL DORSAL?

És indispensable presentar el DNI, NIE o passaport, tant si la inscripció s’ha fet online com presencial. Recomanem tenir el comprovant que us arriba correu electrònic en el mòbil i si s’ha fet presencialment, el resguard de la butlleta.

SI NO PUC RECOLLIR EL DORSAL JO, QUI HO POT FER I QUÈ HE DE FER?

En cas que una altre persona diferent a la inscrita reculli el dorsal, caldrà que aquesta porti el comprovant d’inscripció juntament amb una fotocòpia del DNI, NIE o passaport de la persona que recull el dorsal.

ON RECULLO EL DORSAL, EL XIP I LA SAMARRETA?

DIVENDRES 3 NOVEMBRE | 17.30 a 19.30 h -  QUADIS Autocentre (C. Riera Roja, 26)

DISSABTE 4 NOVEMBRE | 11 a 13.30 h i 17.30 a 19.30 h - QUADIS Autocentre (C. Riera Roja, 26)

DIUMENGE 5 NOVEMBRE (Només residents fora de l'AMB i incidències) | De 8.00 fins 15 minuts abans de cada sortida. - Carpa de DORSALS (Pista de Futbol 7 de l'Estadi d'Atletisme).

En el cas de recollir el dorsal diumenge a, us recomanem que vingueu una hora abans de la sortida de la cursa en la qual us hàgiu inscrit, per tal de gestionar l’entrega de dorsals correctament.

PUC CÓRRER SENSE DORSAL?

No és permès córrer sense dorsal! Als corredors/es inscrits/es us cobreix una assegurança d’accidents i teniu el dret de gaudir de tots els serveis (avituallament, cronometratge, obsequis...).

Per raons de seguretat i esportives, no es deixarà participar cap persona sense dorsal.

ON ES COL·LOCA EL DORSAL?

El dorsal s’ha de col·locar al pit. Es fixa amb imperdibles. Cal que estigui visible durant la cursa, doncs és la vostra identificació com a participants. Resta prohibit realitzar fotocòpies i/o alteracions, tals com doblegar-lo o tapar la publicitat.

Obsequis i samarreta tècnica

ON RECULLO LA SAMARRETA DE LA CURSA?

A la mateixa recollida de dorsal et donarem la samarreta.

DIVENDRES 3 NOVEMBRE | 17.30 a 19.30 h -  QUADIS Autocentre (C. Riera Roja, 26)

DISSABTE 4 NOVEMBRE | 11 a 13.30 h i 17.30 a 19.30 h - QUADIS Autocentre (C. Riera Roja, 26)

DIUMENGE 5 NOVEMBRE (Només residents fora de l'AMB i incidències) | De 8.00 fins 15 minuts abans de cada sortida. - Carpa de DORSALS (Pista de Futbol 7 de l'Estadi d'Atletisme).

En el cas de recollir el dorsal diumenge a, us recomanem que vingueu una hora abans de la sortida de la cursa en la qual us hàgiu inscrit, per tal de gestionar l’entrega de dorsals correctament.

ON RECULLO LA BOSSA D'OBSEQUIS?

La bossa d’obsequis es lliurarà al participant en finalitzar la cursa, a l’arribada.

PUC AGAFAR LA TALLA DE SAMARRETA QUE VULGUI? PUC CANVIAR LA TALLA?

Durant la inscripció i fins al dia 19 d'octubre a les 23.59 podràs escollir la talla. En inscripcions posteriors es podrà escollir i canviar durant la recollida de la samarreta segons disponibilitat de talles.

Guarda-roba

ON ESTARÀ UBICAT EL SERVEI DE GUARDA-ROBA?

El servei és gratuït i es trobarà ubicat al camp de fútbol 7, al costat de la zona de recollida de dorsals. Es trobarà degudament indicat un cop s’entri a l’estadi.

QUIN ÉS L’HORARI DEL GUARDA-ROBA?

Es podran deixar les motxilles a partir de les 8 hores i fins les 12.30 h com a màxim.
Un cop finalitzi el servei, totes les motxilles que no s’hagin recollit es guardaran a la secretaria del Club Atletisme i es podran recollir en horari d’atenció al públic (dilluns, dimecres i divendres de 17.30 a 19.30 hores).

QUANTES BOSSES S’HI PODEN DEIXAR?

Es podrà deixar una bossa per corredor/a. Per recollir-la serà imprescindible presentar el dorsal.
No s’admetrà cap objecte o peça de roba sense bossa o motxilla.
Per a poder deixar-hi bicicletes i patinets caldrà enviar un correu electrònic a l’organització comunicant amb antelació la necessitat. En aquest últim cas, l’organització i el voluntariat vetllaran per la vigilància d’aquests però no és fan responsables en cas de pèrdua o robatori.

Avituallaments, calaixos de sortida i llebres

Quins calaixos de sortida hi haurà?

En la cursa de 10K s’establiran 4 calaixos de sortida amb llebres de 40, 45, 50 i 55 minuts, amb la col·laboració de Corredors.Cat

QUIN ÉS EL TEMPS MÀXIM PER ACABAR LA CURSA?

Per a la Open Popular 10K es disposa d’1 h i 20 minuts per finalitzar la cursa. Es fixarà un temps de pas al km 5,5 aproximadament als 40 minuts. Qui no superi el temps de pas màxim establert per l’organització, quedarà exclòs de la cursa.
Per a la Open Popular 5K el límit per completar el recorregut és d’1 hora.
En el cas que el/la participant sigui avançat/da pel cotxe escombra, aquest/a quedarà exclòs de la cursa. Des d’aquest moment caldrà continuar per la vorera i respectant els senyals de trànsit.

QUINS AVITUALLAMENTS HI HAURÀ I ON ESTARAN SITUATS?

Hi haurà un avituallament líquid al km. 5 aproximadament. A l’arribada hi haurà un avituallament líquid (aigua) i sòlid (fruita).

CLASSIFICACIÓ, TROFEUS I PREMIS

ON I QUAN PUC CONSULTAR LES CLASSIFICACIONS?

Es podrà consultar la classificació de les curses al'apartat cursasantboi.com/resultats

QUINS TROFEUS HI HA?

Podeu consultar la taula de categories i premiació a l'apartat corresponent del lloc web.

HE ESTAT CLASSIFICAT, QUAN I ON EM LLIURARAN EL TROFEU?

Les cerimònies de lliurament de trofeus es realitzaran a l’Estadi Municipal d’Atletisme. S’han previst els següents horaris per a cada cursa/es.

 • 10.00 h  Lliurament de trofeus de la cursa 10K.
 • 12.00 h  Lliurament de trofeus de la cursa 5K i KIDS Aleví i Infantil.
EM PODEN DESQUALIFICAR?

Hi ha tres controls de xip: a la sortida, al quilòmetre 5 i a l’arribada. Si algun/a corredor/a no passa pels punts de control establerts quedarà desqualificat/da. 

Seran motius de desqualificació: mostrar un estat físic deficient, no realitzar el recorregut sencer, mostrar un comportament antiesportiu vers altres esportistes o amb el personal de l’organització, o no portar el dorsal ben col·locat.


Teniu aquesta i més informació al Reglament. I si encara us queda algun dubte, podeu contactar amb nosaltres!

COMENÇA EL COMPTE ENRERE!

83
DIES
:
22
HORES
:
37
MINUTS
:
02
SEGONS

Copyright © 2023 Club Atletisme Sant Boi.
Tots els drets reservats.
Cursa Popular Vila de Sant Boi

Segueix-nos:

Disseny i desenvolupament web NN Studio - Manteniment: Òscar G Morillas