fbpx

PREGUNTES FREQÜENTS


A. LA CURSA

Quan es celebra la cursa?
La Quadis Autocentre Cursa Popular Vila de Sant Boi es celebra el diumenge 5 de maig de 2019.
La sortida de la Open Popular 10K és a les 9 hores i la Open Popular 5K a les 10.30 hores.
Les Curses KIDS tindran lloc a partir de les 12 hores i la BABY Race a les 12.30 hores.

On es celebra la cursa?
La sortida està situada a l’Estadi Municipal d’Atletisme Constantí Miranda, al costat de la comissaria de la Policia Local i l’Estadi de Beisbol.

Hi haurà WC, vestuaris i dutxes?
Sí, a l’Estadi Municipal d’Atletisme, a la part interior. A l’entrada estarà tot indicat.

Com puc arribar? Si vinc en cotxe, on puc estacionar?
Si s’arriba en cotxe, es recomana estacionar en la zona industrial propera a l’Estadi d’Atletisme (C. Enric Prat de la Riba, Av. Torre de la Vila, C. Andalusia, C. Doctor Josep Castells, C. Riera Fonollar, C. Joventut i descampats de la Ronda Sant Ramon).
Si s’arriba en transport públic des de Barcelona: autobús L72 parada Av. Aragó amb Av. General Prim i caminar 600 m per Av. Aragó i C. Riera Fonollar fins arribar a l’Estadi. Consulteu els horaris.
Si s’arriba en transport públic des de Sant Boi: autobús L72 parada Ronda Sant Ramon amb C. Salvador Seguí i caminar 1.000 m per C. Salvador Seguí, Av. General Prim, Av. Aragó i C. Riera Fonollar fins arribar a l’Estadi. Consulteu horaris i parades.

Qui hi pot participar?
La participació està oberta a tothom. Poden participar adults i nens/es que tinguin ganes de fer esport i passar-s’ho bé!
En el cas de la BABY Race, és permès participar amb cotxets de nadó, cadira de rodes i cotxet d’atletisme, però no amb cap tipus d’animal (excepte gossos pigall).

Quina és l’edat mínima per participar?
Per a la Open Popular 5K i 10K, s’ha d’haver nascut com a mínim l’any 2005 (14 anys). Per als/les inscrits/es menors d’edat és necessària l’autorització del pare, mare o tutor/a legal.
Per a les Curses KIDS, podran participar tots els nens/es nascuts entre els anys 2006 i el 2013 (entre 6 i 14 anys), que corresponen a les categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantil.
A la BABY Race podran participar tots els infants nascuts entre el 2014 i el 2019 (de 0 a 6 anys).

B. INSCRIPCIÓ

Quin és el període d’inscripció?
Les inscripcions s’obriran el dimecres 13 de març de 2019, amb un preu bonificat fins al diumenge 31 de març. A partir del dia 1 d’abril s’aplicarà el segon preu.
Les inscripcions es tancaran el dimarts 30 d’abril de 2019 a les 9 h, o quan s’arribi a un total de 1.000 inscrits/es (Open Popular 5K i 10K) i 300 inscrits/es a les Curses KIDS abans de la data límit d’inscripció. No s’admetran inscripcions el mateix dia de la cursa.

Què he de fer per inscriure’m?
Cal omplir el formulari d’inscripció i disposar de xip groc. Si no es disposa de xip groc, l’organització facilitarà un xip, a un preu de 2€, que està inclòs en el cop de la inscripció amb xip de lloguer.
Existeix la possibilitat d’inscriure’s en els següents punts d’inscripció presencial:

RunnAir Sant Boi

C. Eusebi Güell, 136
Sant Boi de Llobregat
Horari comercial
Tel. 652 17 70 87

Cardiopas

C. Tres d’Abril, 14
Sant Boi de Llobregat
Horari comercial
Tel. 93 630 46 47

Club Atletisme Sant Boi

Estadi d'Atletisme
Carretera de l’Estadi, 0
Sant Boi de Llobregat
Dilluns, dimecres i divendres de 17.30 a 19.30 h
Tel. 93 630 71 34

Com puc saber si estic inscrit/a?
Al web de la cursa, en l’apartat d’inscripcions es pot descarregar el comprovant d’inscripció.

Ja s’han tancat les inscripcions, què puc fer?
Un cop tancades les inscripcions no es pot fer res més. Recomanem fer la inscripció com més aviat millor per assegurar la participació i a més a més aprofitar el període d’inscripció bonificada.

Puc recuperar els diners de la inscripció si decideixo anul·lar-la?
Si es decideix no participar no es pot recuperar l’import de la inscripció.

C. RECOLLIDA DORSALS

Què necessito portar per recollir el dorsal?
És indispensable presentar el DNI, NIE o passaport, tant si la inscripció s’ha fet online com presencial. Recomanem tenir el comprovant que us arriba correu electrònic en el mòbil i si s’ha fet presencialment, el resguard de la butlleta.

Si no puc recollir el dorsal jo, qui ho pot fer i què he de fer?
En cas que una altre persona diferent a la inscrita reculli el dorsal, caldrà que aquesta porti el comprovant d’inscripció juntament amb una fotocòpia del DNI, NIE o passaport de la persona que recull el dorsal.

On recullo el dorsal, el xip i la samarreta?
La recollida de dorsals el divendres i el dissabte es farà al concessionari Quadis Autocentre (C. Riera Roja, 26), darrere de Decathlon Sant Boi. El diumenge es recolliran a l’Estadi Municipal d’Atletisme.
http://cursasantboi.com/images/recollida.png

En el cas de recollir el dorsal diumenge a, us recomanem que vingueu una hora abans de la sortida de la cursa en la qual us hagueu inscrit, per tal de gestionar l’entrega de dorsals correctament.

Puc córrer sense dorsal?
No és permès córrer sense dorsal! Als corredors/es inscrits/es us cobreix una assegurança d’accidents i teniu el dret de gaudir de tots els serveis (avituallament, cronometratge, obsequis...).

Per raons de seguretat i esportives, no es deixarà participar cap persona sense dorsal.

On es col·loca el dorsal?

El dorsal s’ha de col·locar al pit. Es fixa amb imperdibles. Cal que estigui visible durant la cursa, doncs és la vostra identificació com a participants. Resta prohibit realitzar fotocòpies i/o alteracions, tals com doblegar-lo o tapar la publicitat.

D. OBSEQUIS I SAMARRETA TÈCNICA

On recullo els obsequis i la samarreta de la cursa?
La recollida de dorsals i samarreta es farà el divendres i el dissabte al concessionari Quadis Autocentre (C. Riera Roja, 26), darrere de Decathlon Sant Boi. El diumenge es recolliran a l’Estadi Municipal d’Atletisme. La bossa d’obsequis es lliurarà al participant en finalitzar la cursa, a l’arribada.

Puc agafar la talla de samarreta que vulgui? Puc canviar la talla?
En el moment de la recollida de dorsal podràs triar la talla de samarreta que vulguis, així com canviar-la si ho desitges, aquest criteri restarà subjecte a la disponibilitat de talles.

E. GUARDA-ROBA

On estarà ubicat el servei de guarda-roba?
El servei és gratuït i es trobarà ubicat al camp de fútbol 7, al costat de la zona de recollida de dorsals. Es trobarà degudament indicat un cop s’entri a l’estadi.

Quin és l’horari del guarda-roba?
Es podran deixar les motxilles a partir de les 7.45 hores i fins les 13.00 h com a màxim.
Un cop finalitzi el servei, totes les motxilles que no s’hagin recollit es guardaran a la secretaria del Club Atletisme i es podran recollir en horari d’atenció al públic (dilluns, dimecres i divendres de 17.30 a 19.30 hores).

Quantes bosses s’hi poden deixar?
Es podrà deixar una bossa per corredor/a. Per recollir-la serà imprescindible presentar el dorsal.
No s’admetrà cap objecte o peça de roba sense bossa o motxilla.
Per a poder deixar-hi bicicletes i patinets caldrà enviar un correu electrònic a l’organització (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) comunicant amb antelació la necessitat. En aquest últim cas, l’organització i voluntaris/es vetllaran per la vigilància d’aquests però no és fan responsables en cas de pèrdua o robatori.

F. AVITUALLAMENTS

Quins avituallaments hi haurà i on estaran situats?
Hi haurà un avituallament líquid al km. 5 aproximadament, situat a l’interior del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. A l’arribada hi haurà un avituallament líquid (aigua i beguda isotònica) i sòlid (fruita).

G. CALAIXOS DE SORTIDA I LLEBRES

Quins calaixos de sortida hi haurà?
Únicament s’han previst calaixos de sortida per a la Open Popular 10K, amb l’objectiu de donar fluïdesa a la sortida i proporcionar seguretat als/les participants.
Els calaixos s’estructuren de la següent manera i estaran degudament identificats per accedir-hi.
Calaix 1: menys de 40 minuts
Calaix 2: de 40 a 49 minuts
Calaix 3: de 50 minuts a 1 hora
Calaix 4: més d’1 hora

Hi ha llebres? Per a què serveixen i quins temps marcaran?
L’organització ha previst 5 llebres. Les llebres són corredors identificats amb una banderola que seguiran un ritme constant i ajudaran als participants a finalitzar la cursa en el temps escollit.
Hi haurà les següents llebres: SUB-40’, SUB-45’, SUB-50’ , SUB-55’ i SUB-60’.

Quin és el temps màxim per acabar la cursa?
Per a la Open Popular 10K es disposa d’1 h i 20 minuts per finalitzar la cursa. Es fixarà un temps de pas al km 5,5 aproximadament als 40 minuts. Qui no superi el temps de pas màxim establert per l’organització, quedarà exclòs de la cursa.
Per a la Open Popular 5K el límit per completar el recorregut és d’1 hora.
En el cas que el/la participant sigui avançat/da pel cotxe escombra, aquest/a quedarà exclòs de la cursa. Des d’aquest moment caldrà continuar per la vorera i respectant els senyals de trànsit.

HCLASSIFICACIÓ, TROFEUS I PREMIS

On i quan puc consultar les classificacions?
Es podrà consultar la classificació de les curses al web www.cursasantboi.com o www.xipgroc.cat

Tindré diploma acreditatiu de la participació i del resultat?
Sí, al web www.xipgroc.cat, en l’apartat de classificació personal hi haurà l’opció de descarregar-se el diploma acreditatiu de la participació i del resultat.

Quins trofeus hi ha?
S’atorgaran trofeus a la 1a, 2a i 3a posició de cada categoria de les curses KIDS. A la cursa Open Popular 5K i 10K tindran trofeu els tres primers classificats/ades masculí i femení de la general absoluta i de cada categoria (establertes en el punt 5 d’aquest reglament).
Aquells/es atletes que tinguin trofeu en la classificació general absoluta, no el tindran en la seva categoria.

He estat classificat, quan i on em lliuraran el trofeu?
Les cerimònies de lliurament de trofeus es realitzaran a l’Estadi Municipal d’Atletisme. S’han previst els següents horaris per a cada cursa/es.

11.00 h     Cerimònia de lliurament de trofeus: Open Popular 10K
12.45 h     Cerimònia de lliurament de trofeus: Open Popular 5K i Curses KIDS

Em poden desqualificar?
Hi ha tres controls de xip: a la sortida, al quilòmetre 5 i a l’arribada. Si algun/a corredor/a no passa pels punts de control establerts quedarà desqualificat/da. Recordeu que cal portar el xip ben posat a la sabatilla, per tal de que el sistema de cronometratge el pugui detectar.

AVIAT PUBLIQUEM DATA!

Dies
:
Hores
:
Minuts
:
Segons

Copyright © 2019 Club Atletisme Sant Boi.
Tots els drets reservats.
Cursa Popular Vila de Sant Boi
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Segueix-nos:

Disseny i desenvolupament web NN Studio - Manteniment: Òscar G Morillas