fbpx

REGLAMENT


El Club Atletisme Sant Boi, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Boi i el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, organitza la 35a Cursa Popular Vila de Sant Boi que se celebrarà el diumenge 24 de maig de 2020.  Per a més informació podeu consultar el web www.cursasantboi.com

1. La sortida i arribada estarà ubicada al C. Baldiri Aleu, davant l’Estadi Municipal de Rugby.

2. Aquest acte puntual atlètic recorre un circuit urbà de 5K i de 10K. També hi haurà curses per als més petits/es, les Curses KIDS de 600 m (categories prebenjamí i benjamí) i de 1.200 m (categories aleví i infantil) així com la BABY Race de 130 m (per a infants de 0 a 6 anys).

3. INSCRIPCIÓ CURSES 5K, 10K i CURSES KIDS:

La inscripció es realitzarà online mitjançant el web www.cursasantboi.com, a l’apartat d’inscripcions o accedint directament a www.xipgroc.cat
També hi ha la possibilitat de fer la inscripció presencial, als següents punts:

Cardiopas

C. Tres d’Abril, 14
Sant Boi de Llobregat
Horari comercial
Tel. 93 630 46 47

Club Atletisme Sant Boi

Estadi d'Atletisme
Carretera de l’Estadi, 0
Sant Boi de Llobregat
Dilluns, dimecres i divendres de 17.30 a 19.30 h
Tel. 93 630 71 34

Les inscripcions es tancaran el dimecres 20 de maig de 2020 a les 23.59 h, o bé quan s’arribi a un total de 1.000 inscrits/es a les Open Popular 5K i 10K i 350 inscrits/es a les Curses KIDS abans de la data límit d’inscripció. No s’admetran inscripcions el mateix dia de la cursa.

Encara no tens el teu xip groc? ChampionChip ofereix la possibilitat de comprar el xip groc de propietat per tan sols 8 euros. Caldrà seleccionar l’opció en el procés d’inscripció.

L’ús del xip és obligatori: permet tenir accés a la classificació i descarregar-se el diploma.

Causa solidària: el Club Atletisme Sant Boi destinarà a Parc Sanitari de Sant Joan de Déu un donatiu de 0,50€ de cada inscripció de la Open Popular 5K i 10K per al projecte d’humanització pediàtrica del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
Cada corredor/a únicament tindrà dret a participar en una cursa. El fet de fer-ho en dues curses comportarà la penalització amb la desqualificació en ambdues proves.

Retorn d’inscripcions: únicament per motius mèdics o laborals i sempre amb justificant. Només es tornaran els diners durant el primer període d’inscripció. No obstant, la decisió final del cas resta resta subjecte, en última instància, a criteri de l’organització.

4. RECOLLIDA DE DORSAL, XIP I BOSSA DEL CORREDOR: 

La recollida de dorsals el divendres i el dissabte es farà al concessionari Quadis Autocentre (C. Riera Roja, 26), darrere de Decathlon Sant Boi. El diumenge es recolliran a la zona de sortida i arribada, al C. Baldiri Aleu.

Per a la recollida és indispensable presentar el DNI, NIE o passaport, tant si la inscripció s’ha fet online com presencial. Recomanem tenir el comprovant que us arriba correu electrònic en el mòbil, per tal d’estalviar paper, entre totes i tots cuidem el medi ambient.

En cas que es reculli en nom d’una altra persona, cal portar el comprovant i una fotografia digital del seu DNI o passaport.

RECOLLIDA DE DORSALS I SAMARRETA
CURSES OPEN POPULAR 5K, 10K, CURSES KIDS I BABY RACE

*En el cas de recollir el dorsal diumenge a l’Estadi, us recomanem que vingueu una hora abans de la sortida de la cursa en la qual us hagueu inscrit, per tal de gestionar l’entrega de dorsals correctament.

5.HORARIS, CATEGORIES I DISTÀNCIES 

6. CRONOMETRATGE, RESULTATS I PREMIS:
Les Curses KIDS seran cronometrades mitjançant dorsal-xip. La cursa Open Popular 5K i 10K serà cronometrada amb xip (ChampionChip). Els participants que no disposin de xip groc propi de ChampionChip hauran de llogar-lo, marcant la casella de la inscripció amb xip de lloguer.
A les curses on participin simultàniament més d’una categoria, hi haurà una classificació individual i separada per a cadascuna.
Es podrà consultar la classificació de les curses a la pàgina web www.cursasantboi.com o www.xipgroc.cat.

La cursa està inclosa i puntua doble per a la Lliga Internet de ChampionChip.

PREMIS: S’atorgaran trofeus a la 1a, 2a i 3a posició de cada categoria de les curses KIDS. A la cursa Open Popular 5K i 10K tindran trofeu els tres primers classificats/ades masculí i femení de la general absoluta i de cada categoria (establertes en el punt 5 d’aquest reglament).

Aquells/es atletes que tinguin trofeu en la classificació general absoluta, no el tindran en la seva categoria.

Les cerimònies de lliurament de trofeus es realitzaran a l’Estadi Municipal d’Atletisme. S’han previst els següents horaris per a cada cursa/es:

Les reclamacions hauran de presentar per escrit, no més tard de 30 minuts de coneguts els resultats al comitè organitzador, un cop presentades, aquest prendrà una decisió i la farà saber a l’interessat/ada.

S’entregarà una bossa amb obsequis gentilesa dels patrocinadors i col·laboradors a tots/es els/les participants que finalitzin la cursa Open Popular i les Curses KIDS.

7. SERVEIS I ALTRES:

  • Hi haurà un avituallament líquid al km. 5 aproximadament, situat a l’interior del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
  • Hi haurà serveis i guarda-roba.
  • També hi haurà servei de recuperació de l’esforç després de la cursa.
  • Durant la cursa els/les atletes disposaran d’un servei de llebres que marcaran diferents ritmes de cursa (sub-40’, sub-45’, sub-50’, sub-55’, sub-60’).
  • Es fixarà un temps de pas al km 5,5 aproximadament als 40 minuts. Qui no superi el temps de pas màxim establert per l’organització, quedarà exclòs de la cursa. El control d’arribada es tancarà als 80 minuts després d’haver-se donat la sortida.
  • Els únics vehicles autoritzats per seguir la prova són els designats per l’organització. Queda totalment prohibit seguir els/les corredors/es amb cotxe, moto, bicicleta o patins, pel perill que per als atletes això pogués suposar. És permès participar amb cotxets de nadó, cadira de rodes i cotxet d’atletisme. Però no amb cap tipus d’animal (excepte gos pigall).

8.RESPONSABILITAT I LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL:

La persona que formalitza la inscripció a la cursa manifesta estar en perfecte estat de salut per a realitzar l'activitat i assumeix la seva responsabilitat en cas de participar-hi patint una malaltia de cor, vista, oïda, o dels aparells circulatoris, locomotor i digestiu.

El Club Atletisme Sant Boi, l’Ajuntament de Sant Boi, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu no es fan responsables dels perjudicis morals i/o materials que puguin causar o causar-se els/les participants i espectadors/es durant aquesta competició.

Així mateix, els/les participants autoritzen a l'organitzador de l'esdeveniment o als seus patrocinadors per a realitzar accions comercials electròniques, la presa de fotografies o l'enregistrament de vídeos de l'esdeveniment esportiu, consentint que el seu nom i cognoms, així com la seva imatge, inclosa la veu, pugui ser publicitada en qualsevol mitjà, sense que aquest ús li confereixi dret a percebre compensació econòmica alguna.

D’acord amb el que s’estableix a la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el participant té el dret d’accedir a aquests fitxers amb l’objectiu de rectificar o cancel·lar de forma total o parcial el seu contingut. Per fer-ho, hauran de sol·licitar-ho per escrit al Club Atletisme Sant Boi, Carretera de l’Estadi número 0 de Sant Boi de Llobregat o bé a través de l’adreça This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

La sola inscripció en aquesta competició implica la total acceptació del que preceptua aquest reglament.

REGLAMENT COMPLET
DESCARREGAR
 

AVIAT PUBLIQUEM DATA!

Dies
:
Hores
:
Minuts
:
Segons

Copyright © 2019 Club Atletisme Sant Boi.
Tots els drets reservats.
Cursa Popular Vila de Sant Boi
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Segueix-nos:

Disseny i desenvolupament web NN Studio - Manteniment: Òscar G Morillas