fbpx

Reglament

 

El Club Atletisme Sant Boi, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, organitza la 35a QUADIS Cursa Popular Vila de Sant Boi, que se celebrarà el diumenge 6 de novembre de 2022. La cursa està oberta a tota la ciutadania que s’inscrigui prèviament. Per a més informació podeu consultar el web oficial de la prova www.cursasantboi.com.


1. Inscripcions.

La inscripció es realitzarà online mitjançant el web www.cursasantboi.com, a l’apartat d’inscripcions o accedint directament al web www.sportmaniacs.com.

També hi ha la possibilitat de fer la inscripció presencial a la secretaria del Club Atletisme Sant Boi, a l’Estadi Municipal d’Atletisme (carretera de l’Estadi, 0). Horari: dilluns, dimecres i divendres, de 17.30 a 19.30 hores o a PAS Formación (carrer Tres d’Abril, 14), en horari comercial.

Les inscripcions s’obriran el 12 de setembre de 2022, a les 20 hores, i es tancaran el dimecres 2 de novembre de 2022, a les 12 hores, o quan s’arribi a un total de 1.000 persones inscrites a les curses de 10K i 5K, 250 participants en les curses KIDS i 250 participants a la FAMILY Race.

Del 12 de setembre al 30 de setembre el preu d’inscripció bonificat serà de 14 € per la cursa de 10K i 10 € per la cursa de 5K. De l’1 d’octubre al 2 de novembre, el preu serà de 16 € i 12 €, respectivament. Per a les categories KIDS s'aplica un preu únic de 5 €. La FAMILY Race requereix inscripció, tanmateix, el seu preu és gratuït.

 

2. Recollida de dorsal i samarreta.

El divendres 4 de novembre i el dissabte 5 de novembre, les persones residents a Sant Boi de Llobregat i a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) hauran de recollir el seu dorsal al concessionari QUADIS Autocentre (carrer Riera Roja, 26), a Sant Boi de Llobregat, en els següents horaris:

Divendres 4 de novembre: de 17.30 a 19.30 hores, a QUADIS.

Dissabte 5 de novembre: d’11 a 13.30 hores i de 17.30 a 19.30 hores, a QUADIS.

El diumenge 6 de novembre, les persones residents fora de l’AMB i les incidències podran recollir el seu dorsal a la zona de sortida i arribada, a l’Estadi Municipal d’Atletisme Constantí Miranda (Ctra. de l’Estadi, 0), a partir de les 8 hores.
Cal recollir el dorsal 15 minuts abans de la sortida de la cursa en la que es participi.

Per a la recollida és indispensable presentar el DNI, NIE o passaport. En cas que es reculli en nom d’una altra persona, cal portar el comprovant i una fotografia digital de la seva identificació.

S’entregarà talla sol·licitada de la samarreta d’obsequi (curses 10K i 5K) segons disponibilitat en el moment de la recollida.

El fet de no recollir el dorsal dins dels terminis establerts significa la renúncia a la participació en la prova.

 

3. Horaris, categories i distàncies.

 

4. Recorreguts.

Sortida i arribada: estadi Municipal d’Atletisme Constantí Miranda de Sant Boi.

Recorregut: la cursa de 10K transcorre pels barris de Camps Blancs, Marianao, Ciutat Cooperativa, Barri Centre, Vinyets-Molí Vell i Casablanca. La cursa de 5K, per Camps Blancs, Barri Centre, Vinyets-Molí Vell i Casablanca. El recorregut es podrà consultar a la pàgina web de l’esdeveniment.

Les curses KIDS i FAMILY Race, tindran lloc a la pista d’atletisme de l’Estadi Municipal Constantí Miranda.

L’organització podrà modificar el circuit per causes alienes o de força major.

Els únics vehicles autoritzats per seguir la prova són els designats per l’organització. Queda totalment prohibit seguir les persones participants amb cotxe, moto, bicicleta o patins, pel perill que això els pogués suposar. És permès participar amb cotxets de nadó, cadira de rodes i cotxet d’atletisme. No és permès participar amb cap tipus d’animal, excepte gossos d’assistència/guia.

 

5. Cronometratge, resultats i premiació.

Les curses 10K, 5K i KIDS seran cronometrades mitjançant dorsal-xip, que no serà necessari retornar-lo en finalitzar la prova. Aquest haurà d’estar visible a la part davantera del cos i no és permès doblegar-lo ni alterar-lo. La FAMILY Race no serà cronometrada, no obstant, caldrà portar el dorsal igualment. Es podran consultar les classificacions de les curses a la pàgina web oficial un cop hagin finalitzat totes les sortides. Es podrà descarregar un diploma personalitzat.

Les reclamacions s’hauran de presentar per escrit, no més tard de 15 minuts de coneguts els resultats al comitè organitzador que es trobarà a la carpa de cronometratge situada a la sortida i arribada. Un cop presentades, aquest prendrà una decisió i la farà saber a les parts interessades.

Premiació 10K i 5K: s’atorgaran trofeus a la 1a, 2a i 3a posició femenina, masculina i no binària absoluta i a les categories cadet, juvenil, sènior, màsters A, màsters B i màsters C (consulteu anys de naixement al punt 3 horaris, categories i distàncies).
Es premiarà també la 1a posició santboiana femenina, masculina i no binària.

Aquelles persones participants que en el seu document d’identificació aparegui la població de Sant Boi de Llobregat o estiguin empadronades, podran optar a la premiació local. Aquelles que obtinguin trofeu en la classificació general absoluta, no podran optar a la premiació local ni per categories.

Premiació curses KIDS: Es premiarà la 1a, 2a i 3a posició femenina, masculina i no binària de cada una de les curses (prebenjamí, benjamí, aleví i infantil).

Les cerimònies de lliurament de trofeus es realitzaran a l’Estadi Municipal d’Atletisme en el mateix dia de la cursa. S’han previst els següents horaris:

 • 10.40 h Cerimònia de lliurament de trofeus de la cursa 10K.
 • 12.30 h Cerimònia de lliurament de trofeus de la cursa 5K i curses KIDS.
 

6. Serveis i altres.

 • Hi haurà servei de guarda-roba des de les 8 fins a les 12.30 hores al costat de la zona d’entrega de dorsals (camp de futbol 7, situat a l’Estadi d’Atletisme Constantí Miranda). En cap cas s’admetran objectes ni pertinences que no estiguin dipositades en una bossa tancada, a excepció de bicicletes o vehicles de mobilitat personal. L’organització no es fa responsable de la pèrdua o furt del material desat al seu interior.
 • La Gasol Foundation durà a terme un escalfament dirigit 15 minuts abans de la sortida de cada cursa.
 • Hi haurà un avituallament líquid a la meitat de la cursa 10K. A l’arribada totes les curses disposaran d’avituallament líquid i sòlid, així com una bossa d’obsequis gentilesa dels patrocinadors i col·laboradors.
 • A l’estadi i al circuit hi haurà diferents animacions i grups de percussió.
 • El control d’arribada de la cursa 10K es tancarà als 80 minuts després d’haver-se donat la sortida i als 45 minuts, per la cursa 5K. Es desqualificarà a qui no superi el temps de pas màxim establert.
 • Comptareu amb el servei de recuperació de l’esforç en finalitzar la cursa.
 • Disposareu de totes les fotografies en alta qualitat de manera gratuïta a la pàgina web de l’esdeveniment.
 • Aquesta cursa està cardioprotegida gràcies a CARDIOPAS i compta amb ambulàncies, punt sanitari de primers auxilis i vehicles d’assistència ràpida per assistir en qualsevol emergència sanitària.
 • A prop de la sortida hi ha ampli lloc d’aparcament al polígon industrial. No es podrà estacionar a l’estadi per motius de seguretat i espai.

7. Desqualificació i responsabilitat.

Seran motius de desqualificació: mostrar un estat físic deficient, no realitzar el recorregut sencer, mostrar un comportament antiesportiu vers altres esportistes o amb el personal de l’organització, o no portar el dorsal ben col·locat.

Tot allò no previst en aquest reglament serà resolt d’acord amb el reglament de la IAAF, i la normativa de competicions de la Federació Catalana d’Atletisme.

L’organització podrà realitzar els canvis que tècnicament siguin necessaris per al bon desenvolupament de l’activitat, tant en els circuits com en el reglament, si les circumstàncies així ho aconsellessin o ho obliguessin. En alguns casos, l’adopció d’aquestes mesures podrà arribar a alterar o modificar la dinàmica habitual del desenvolupament de les competicions.

El Club Atletisme Sant Boi, l’Ajuntament o la resta de patrocinadors i col·laboradors no es fan responsables dels perjudicis morals i/o materials que puguin causar o causar-se les persones participants i espectadores durant aquest esdeveniment.

 

8. Tractament de les dades.

Responsable del tractament: Club Atletisme Sant Boi (G59311068).
Adreça postal: Carretera de l’Estadi, 0 (08830) Sant Boi de Llobregat.

Base jurídica del tractament: L’interessat dona el seu consentiment pel tractament de les seves dades personals. (Reglament General de Protecció de Dades 2016/679. Article 6.1a)

Finalitat del tractament: promoció i celebració de la 35a QUADIS Cursa Popular Vila de Sant Boi i activitats relacionades organitzades pel Club Atletisme Sant Boi.

Conservació de dades: seran conservades el temps necessari per complir la finalitat del tractament.

Exercici de drets: en qualsevol moment, les persones interessades podran exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició al tractament de la informació sobre les seves dades personals.

De conformitat amb el que disposa el Reglament Europeu 2016/679 de 27 d'abril (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i altra normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals i el dret a la pròpia imatge (Llei Orgànica 1/1982 del 5 de maig), s’informa a les persones participants que amb la formalització de la seva inscripció es consideren informades i atorguen el seu consentiment a l’organització, per a la presa de fotografies o la gravació de vídeos de l’esdeveniment esportiu, consentint que el seu nom i cognoms, així com la seva imatge, inclosa la veu, pugui ser publicitada en qualsevol mitjà (premsa, televisió, Internet, butlletins, o qualsevol altre publicitat promocional), sense que aquest ús li confereixi dret a percebre compensació econòmica.

 

9. Anul·lació de la 35a QUADIS Cursa Popular Vila de Sant Boi.

L’activitat només podrà ser suspesa en cas que, per inclemències meteorològiques o qualsevol altre problema, així ho determini l’organització. Així mateix, a conseqüència de la situació excepcional provocada per la COVID-19, el comitè organitzador, en coordinació amb l’Ajuntament, treballa per gaudir d’una activitat esportiva en situació de normalitat.

Si finalment, donada l’evolució de la situació, atenent les recomanacions de les autoritats sanitàries, i d’acord amb les restriccions actuals que afectin l’activitat, ens veiem amb l’obligació de suspendre l'esdeveniment, s’establirà una data alternativa per a la seva celebració. En aquest cas, totes les persones inscrites mantindran la seva inscripció per la nova data. En cas de no poder participar en la nova data, s’oferirà a les persones inscrites l’opció de mantenir la inscripció per la pròxima edició. Com a darrera alternativa, els i les participants podran sol·licitar la devolució de l’import de la seva inscripció.

La sola inscripció en aquesta competició implica la total acceptació del que preceptua aquest reglament.

 

 

REGLAMENT COMPLET
DESCARREGAR
 

COMENÇA EL COMPTE ENRERE!

Dies
:
Hores
:
Minuts
:
Segons

Copyright © 2022 Club Atletisme Sant Boi.
Tots els drets reservats.
Cursa Popular Vila de Sant Boi

Segueix-nos:

Disseny i desenvolupament web NN Studio - Manteniment: Òscar G Morillas