REGLAMENT


El Club Atletisme Sant Boi, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Boi i el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, organitza la 34a Cursa Popular Vila de Sant Boi que se celebrarà el diumenge 5 de maig de 2019.  Per a més informació podeu consultar el web www.cursasantboi.com

1. La sortida i arribada estarà ubicada a l’Estadi Municipal d’Atletisme Constantí Miranda (Carretera de l’Estadi, 0), al costat de la comissaria de la Policia Local de Sant Boi.

2. Aquest acte puntual atlètic recorre un circuit urbà de 5K i de 10K. Tanmateix, s’han preparat Curses KIDS de 460 m (categories prebenjamí i benjamí) i de 860 m (categories aleví i infantil) i BABY Race de 100 m (per a infants de 0 a 6 anys).

3. INSCRIPCIÓ CURSES 5K, 10K i CURSES KIDS:

La inscripció es realitzarà online mitjançant el web www.cursasantboi.com, a l’apartat d’inscripcions o accedint directament a www.xipgroc.cat
També hi ha la possibilitat de fer la inscripció presencial, als següents punts:

RunnAir Sant Boi

C. Eusebi Güell, 136
Sant Boi de Llobregat
Horari comercial
Tel. 652 17 70 87

Cardiopas

C. Tres d’Abril, 14
Sant Boi de Llobregat
Horari comercial
Tel. 93 630 46 47

Club Atletisme Sant Boi

Estadi d'Atletisme
Carretera de l’Estadi, 0
Sant Boi de Llobregat
Dilluns, dimecres i divendres de 17.30 a 19.30 h
Tel. 93 630 71 34

Les inscripcions es tancaran el dimarts 30 d’abril de 2019 a les 9 h., o quan s’arribi a un total de 1.000 inscrits/es (Open Popular 5K i 10K) i 300 inscrits/es a les Curses KIDS abans de la data límit d’inscripció. No s’admetran inscripcions el mateix dia de la cursa.

L’ús del xip és obligatori: permet tenir accés a la classificació i descarregar-se el diploma. Cal lligar-lo als cordons de la sabatilla.
Causa solidària: el Club Atletisme Sant Boi destinarà a Parc Sanitari de Sant Joan de Déu un donatiu de 0,50€ de cada inscripció de la Open Popular 5K i 10K per a la investigació i projectes solidaris.
Cada corredor/a únicament tindrà dret a participar en una cursa. El fet de fer-ho en dues curses comportarà la penalització amb la desqualificació en ambdues proves.

4. RECOLLIDA DE DORSAL, XIP I BOSSA DEL CORREDOR: La recollida de dorsals el divendres i el dissabte es farà al concessionari Quadis Autocentre (C. Riera Roja, 26), darrere de Decathlon Sant Boi. El diumenge es recolliran a l’Estadi Municipal d’Atletisme. Per a la recollida és indispensable presentar el DNI, NIE o passaport, tant si la inscripció s’ha fet online com presencial. Recomanem tenir el comprovant que us arriba correu electrònic en el mòbil. En cas que es reculli en nom d’una altra persona, cal portar el comprovant més la fotocòpia del seu DNI o passaport.

RECOLLIDA DE DORSALS I SAMARRETA
CURSES OPEN POPULAR 5K, 10K, CURSES KIDS I BABY RACE
* En el cas de recollir el dorsal diumenge a l’Estadi, us recomanem que vingueu una hora abans de la sortida de la cursa en la qual us hagueu inscrit, per tal de gestionar l’entrega de dorsals correctament.

5.HORARIS, CATEGORIES I DISTÀNCIES:

09.00 h
Open Popular 10K
10.000 m
             
10.30 h
Open Popular 5K
5.000 m

Categories
Open 5K i 10K

 

Cadet

2004-2005

De 14 a 15 anys

   

Juvenil

2002-2003

De 16 a 17 anys

   

Sènior

1985-2001

De 18 a 34 anys

   

Màster A

1975-1984

De 35 a 44 anys

   

Màster B

1965-1974

De 45 a 54 anys

   

Màster C

1964 i anteriors

De 55 anys en endavant

             
12.00 h
Curses KIDS
   
860 m
   

Aleví

2008-2009

Masculí

 
   

Infantil

2006-2007

     
             
12.10 h
Curses KIDS
   
860 m
   

Aleví

2008-2009

Femení

 
   

Infantil

2006-2007

     
12.20 h
Curses KIDS
   
460 m
   

Prebenjamí

2012-2013

Masculí

 
   

Benjamí

2010-2011

     
             

12.25 h

Curses KIDS

   

460 m

   

Prebenjamí

2012-2013

Femení

 
   

Benjamí

2010-2011

     
             
12.30 h
BABY Race
 
Nascuts entre 2014 i 2019
100 m

Els nens/es poden córrer acompanyats del pare, mare o d’un familiar. És permès participar en cotxets de nadó.

 

6. CRONOMETRATGE, RESULTATS I PREMIS:
Les Curses KIDS seran cronometrades mitjançant dorsal-xip. La cursa Open Popular 5K i 10K serà cronometrada amb xip (ChampionChip). Els participants que no disposin de xip groc propi de ChampionChip hauran de llogar-lo, marcant la casella de la inscripció amb xip de lloguer.
A les curses on participin simultàniament més d’una categoria, hi haurà una classificació individual i separada per a cadascuna.
Es podrà consultar la classificació de les curses a la pàgina web www.cursasantboi.com o www.xipgroc.cat.

La cursa està inclosa i puntua doble per a la Lliga Internet de ChampionChip.

PREMIS: S’atorgaran trofeus a la 1a, 2a i 3a posició de cada categoria de les curses KIDS. A la cursa Open Popular 5K i 10K tindran trofeu els tres primers classificats/ades masculí i femení de la general absoluta i de cada categoria (establertes en el punt 5 d’aquest reglament).

Aquells/es atletes que tinguin trofeu en la classificació general absoluta, no el tindran en la seva categoria.Les cerimònies de lliurament de trofeus es realitzaran a l’Estadi Municipal d’Atletisme. S’han previst els següents horaris per a cada cursa/es.

11.00 h

Cerimònia de lliurament de trofeus:

Open Popular 10K

 

 

 

12.45 h

Cerimònia de lliurament de trofeus:

Open Popular 5K i Curses KIDS

Les reclamacions hauran de presentar per escrit, no més tard de 30 minuts de coneguts els resultats al comitè organitzador, un cop presentades, aquest prendrà una decisió i la farà saber a l’interessat/ada.

S’entregarà una bossa amb obsequis gentilesa dels patrocinadors i col·laboradors a tots/es els/les participants que finalitzin la cursa Open Popular i les Curses KIDS.

7. SERVEIS I ALTRES:

  • Hi haurà un avituallament líquid al km. 5 aproximadament, situat a l’interior del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
  • Hi haurà serveis, dutxes i guarda-roba. També hi haurà servei de recuperació de l’esforç després de la cursa. Durant la cursa els/les atletes comptaran amb un servei de llebres que marcaran diferents ritmes per aconseguir el temps final (sub-40’, sub-45’, sub-50’, sub-55’, sub-60’).
  • Es fixarà un temps de pas al km 5,5 aproximadament als 40 minuts. Qui no superi el temps de pas màxim establert per l’organització, quedarà exclòs de la cursa. El control d’arribada es tancarà als 80 minuts després d’haver-se donat la sortida.
  • Els únics vehicles autoritzats per seguir la prova són els designats per l’organització. Queda totalment prohibit seguir els/les corredors/es amb cotxe, moto, bicicleta o patins, pel perill que per als atletes això pogués suposar. És permès participar amb cotxets de nadó, cadira de rodes i cotxet d’atletisme. Però no amb cap tipus d’animal (excepte gos pigall).

Les curses només podran ser suspeses en cas que, per inclemències del temps o qualsevol altre problema, així ho determini l’organització.

Seran motius de desqualificació: mostrar un estat físic deficient, no realitzar el recorregut sencer o córrer la modalitat a la qual no ha estat inscrit, no portar el xip a la sabatilla/dorsal, no portar el dorsal visible o doblegar-hi la publicitat o bé mostrar un comportament antiesportiu.

Tot allò no previst en aquest reglament serà resolt d’acord amb el Reglament de la IAAF, i la normativa de competicions de la Federació Catalana d’Atletisme. Les entitats organitzadores podran realitzar els canvis que tècnicament siguin necessaris per al bon desenvolupament de la cursa, tant en els circuits com en el reglament, si les circumstàncies així ho aconsellessin o ho obliguessin.

8.RESPONSABILITAT I LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL:

La persona que formalitza la inscripció a la cursa manifesta estar en perfecte estat de salut per a realitzar l'activitat i assumeix la seva responsabilitat en cas de participar-hi patint una malaltia de cor, vista, oïda, o dels aparells circulatoris, locomotor i digestiu.

El Club Atletisme Sant Boi, l’Ajuntament de Sant Boi, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu no es fan responsables dels perjudicis morals i/o materials que puguin causar o causar-se els/les participants i espectadors/es durant aquesta competició.

Així mateix, els participants autoritzen a l'organitzador de l'esdeveniment o als seus patrocinadors per a realitzar accions comercials electròniques, la presa de fotografies o l'enregistrament de vídeos de l'esdeveniment esportiu, consentint que el seu nom i cognoms, així com la seva imatge, inclosa la veu, pugui ser publicitada en qualsevol mitjà (premsa, televisió, internet, butlletins, xarxes socials o qualsevol altre acte publipromocial), sense que aquest ús li confereixi dret a percebre compensació econòmica alguna.

REGLAMENT COMPLET
DESCARREGAR
 

 24 de maig de 2020 

Dies
:
Hores
:
Minuts
:
Segons

Copyright © 2019 Club Atletisme Sant Boi.
Tots els drets reservats.
Cursa Popular Vila de Sant Boi
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Segueix-nos:

Disseny i desenvolupament web NN Studio