fbpx

La Quadis Cursa Popular Vila de Sant Boi obre inscripcions el 12 de setembre.

La tan esperada 35a edició se celebrarà el diumenge 6 de novembre d’aquest 2022, organitzada pel veterà Club Atletisme Sant Boi i l’Ajuntament de Sant Boi.

Després de dos anys sense la cursa més multitudinària de la ciutat, torna pel primer cap de setmana de novembre, amb novetats al circuit —encara per descobrir— i amb la clàssica sortida i arribada a l’Estadi d’Atletisme Constantí Miranda.

Un any més amb el patrocini principal de QUADIS, que renova la seva confiança i vinculació amb la cursa popular.

Serà una jornada per tots els públics, amb les modalitats 10K i 5K, les Curses Kids per menors de 7 a 13 anys, i la nova Family Race —abans Baby Race— per oferir a les famílies l’experiència de córrer 100m a la pista d’atletisme.

Les inscripcions s’obriran el pròxim dilluns 12 de setembre al vespre, amb un primer tram de preus fins al 30 de setembre, i a partir de l’1 d’octubre i fins al 2 de novembre amb un segon tram. Excepte en la Family Race on la participació és gratuïta —però requereix inscripció—.

Per estar al corrent de les novetats de l’esdeveniment es pot seguir a les xarxes socials o al lloc web cursasantboi.com.

 

COMENÇA EL COMPTE ENRERE!

83
DIES
:
22
HORES
:
37
MINUTS
:
02
SEGONS

Copyright © 2023 Club Atletisme Sant Boi.
Tots els drets reservats.
Cursa Popular Vila de Sant Boi

Segueix-nos:

Disseny i desenvolupament web NN Studio - Manteniment: Òscar G Morillas