fbpx

CURSA SOLIDÀRIA


Viure amb un trastorn mental comporta molt sovint la dificultat de mantenir hàbits saludables com l’activitat física regular.
Aquesta es pot veure reduïda, fruit d’efectes adversos de la medicació o de canvis en l’estat d’ànim associats als problemes de salut mental.

La marxa nòrdica és una activitat física molt completa que consisteix a caminar amb bastons per la natura. És una activitat molt promoguda pels equips assistencials i els equips de recerca del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, que estudien els seus beneficis en persones amb problemes de salut mental.

La recaptació solidària de la 36a Cursa Popular Vila de Sant Boi es destinarà al finançament de la contractació de monitoratge i la compra del material necessari.

Gràcies a aquests estudis, tenim evidència científica que practicar esport no només genera millores en l’àmbit físic, sinó que, per ser una activitat comunitària que es practica en grups i en espais oberts, resulta molt beneficiosa per millorar la salut mental.

La marxa nòrdica no només permet trencar amb el sedentarisme, cosa que millora l’esperança de vida, sinó també amb l’aïllament que sovint experimenten les persones que conviuen amb un trastorn mental.

COMENÇA EL COMPTE ENRERE!

83
DIES
:
22
HORES
:
37
MINUTS
:
02
SEGONS

Copyright © 2023 Club Atletisme Sant Boi.
Tots els drets reservats.
Cursa Popular Vila de Sant Boi

Segueix-nos:

Disseny i desenvolupament web NN Studio - Manteniment: Òscar G Morillas