fbpx

REGLAMENT

El Club Atletisme Sant Boi, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, organitza la 36a QUADIS Cursa Popular Vila de Sant Boi,  que se celebrarà el diumenge 5 de novembre de 2023. La cursa està oberta a tota la ciutadania que s’inscrigui prèviament. Per a més informació podeu consultar el web oficial de la prova www.cursasantboi.com

1. Inscripcions.

La inscripció es realitzarà en línia  mitjançant el web www.cursasantboi.com,
a l’apartat d’inscripcions o accedint directament al web www.rockthesport.com.

També hi ha la possibilitat de fer la inscripció presencial a la secretaria del Club Atletisme Sant Boi, a l’Estadi Municipal d’Atletisme (carretera de l’Estadi, 0). Horari: dilluns, dimecres i divendres, de 17.30 a 19.30 hores o a CARDIOPAS (carrer Mossèn Jacint Verdaguer, 99), en horari comercial.

Les inscripcions s’obriran el 12 de setembre de 2023, a les 20 hores, i es tancaran el dijous 2 de novembre de 2023, a les 12.00 hores, o quan s’arribi a un total de 1.000 persones inscrites a les curses de 10K i 5K, 250 participants en les curses KIDS i 250 participants en la FAMILY Race.

En el primer tram, del 12 de setembre al 30 de setembre, el preu d’inscripció serà de 14 € per la cursa de 10K i 10 € per la cursa de 5K. De l’1 d’octubre al 2 de novembre, el preu serà de 16 € i 12 €, respectivament. Per a les curses KIDS s'aplica un preu únic de 5 €. La FAMILY Race requereix inscripció, tanmateix, el seu preu és gratuït. Els grups de més de 4 integrants podran gaudir d’un 20% de descompte escollint la tarifa “GRUPS” en el formulari d’inscripció en línia (no acumulable amb altres promocions.

2. Recollida de dorsal i samarreta.

El divendres 3 de novembre i el dissabte 4 de novembre, les persones residents a Sant Boi de Llobregat i a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) hauran de recollir el seu dorsal al concessionari QUADIS Autocentre (carrer de la Riera Roja, 26), a Sant Boi de Llobregat, en els següents horaris:

 Divendres 3 de novembre: de 17.30 a 19.30 hores, a QUADIS.

 Dissabte 4 de novembre: d’11.00 a 13.30 hores i de 17.30 a 19.30 hores, a QUADIS.

El diumenge 5 de novembre, les persones residents fora de l’AMB i les incidències podran recollir el seu dorsal a la zona de sortida i arribada, a l’Estadi Municipal d’Atletisme Constantí Miranda (Ctra. de l’Estadi, 0), a partir de les 8 hores fins a  15 minuts abans de la sortida de la cursa en la qual es participi. 

Per a la recollida és indispensable presentar el DNI, NIE o passaport. En cas que es reculli en nom d’una altra persona, cal portar el comprovant i una fotografia digital de la seva identificació. S’entregarà talla sol·licitada de la samarreta d’obsequi (curses 10K i 5K) segons disponibilitat en el moment de la recollida.

El fet de no recollir el dorsal dins dels terminis establerts significa la renúncia a la participació en la prova.

 

3. Horaris, categories i distàncies.

 

4. Recorreguts.

Sortida i arribada: estadi Municipal d’Atletisme Constantí Miranda de Sant Boi.

Recorregut: la cursa de 10K i la de 5K transcorre per la ciutat de Sant Boi i el circuit serà completament urbà. El recorregut es podrà consultar a la pàgina web de l’esdeveniment amb antelació a la data de la cursa.

Les curses KIDS i FAMILY Race, tindran lloc a la pista d’atletisme de l’Estadi Municipal Constantí Miranda. 

L’organització podrà modificar el circuit per causes alienes o de força major. 

Els únics vehicles autoritzats per seguir la prova són els designats per l’organització. Queda totalment prohibit seguir les persones participants amb cotxe, moto, bicicleta o patins, pel perill que això els pogués suposar. És permès participar amb cotxets de nadó, cadira de rodes i cotxet d’atletisme. No és permès participar amb cap mena d’animal, excepte gossos d’assistència/guia.

 

5. Cronometratge, resultats i premiació.

El cronometratge oficial de la prova el durà a terme l’empresa santboiana LastTiming, mitjançant dorsal-xip, que no serà necessari retornar-lo en finalitzar la prova. Aquest haurà d’estar visible a la part davantera del cos i no és permès doblegar-lo ni alterar-lo. La FAMILY Race no serà cronometrada, no obstant, caldrà portar el dorsal igualment. Es podran consultar les classificacions de les curses a la pàgina web oficial un cop hagin finalitzat totes les sortides. 

Les reclamacions s’hauran de presentar per escrit, no més tard de 15 minuts de coneguts els resultats al comitè organitzador que es trobarà a la carpa de cronometratge situada a la sortida i arribada. Un cop presentades, aquest prendrà una decisió i la farà saber a les parts interessades. 

 


Premiació 10K i 5K: 

 • 1a, 2a i 3a posició absoluta femenina, masculina i no binària.
 • 1a, 2a i 3a posició femenina i masculina de les categories SUB 23, Màsters 40, Màsters 50 i Màsters 60, segons any de naixement
 • 1a posició santboiana femenina, masculina i no binària, sempre que en el seu document d’identificació aparegui la població de Sant Boi de Llobregat o hi estiguin empadronades.
 • NOVETAT!!! Es premiarà l’equip amb més participants que s’inscriguin amb el mateix nom de club. 

 

Premiació curses KIDS: es premiarà la 1a, 2a i 3a posició femenina i masculina exclusivament de les categories aleví i infantil. 

Les cerimònies de lliurament de trofeus es realitzaran a l’Estadi Municipal d’Atletisme en el mateix dia de la cursa. S’han previst els següents horaris:

 • 10.00 h  Lliurament de trofeus de la cursa 10K.
 • 12.00 h  Lliurament de trofeus de la cursa 5K i KIDS Aleví i Infantil

 En totes les curses, aquelles persones que obtinguin trofeu en la classificació general absoluta, NO serà acumulable a la premiació per categories però sí a la local.

 

6. Serveis i altres. 

 • Hi haurà servei de guarda-roba des de les 8 fins a les 12.30 hores al costat de la zona d’entrega de dorsals. En cap cas s’admetran objectes ni pertinences que no estiguin dipositades en una bossa tancada, a excepció de bicicletes o vehicles de mobilitat personal. L’organització no es fa responsable de la pèrdua o furt del material desat al seu interior.
 • Es durà a terme un escalfament dirigit 15 minuts abans de la primera sortida de les curses infantils.
 • En la cursa de 10K s’establiran 4 calaixos de sortida amb llebres de 40, 45, 50 i 55 minuts, amb la col·laboració de Corredors.Cat
 • Hi haurà un avituallament líquid a la meitat de la cursa 10K. A l’arribada totes les curses disposaran d’avituallament líquid i sòlid saludable, així com una bossa d’obsequis  gentilesa dels patrocinadors i col·laboradors.
 • El control d’arribada de la cursa 10K es tancarà al cap de 80 minuts després d’haver-se donat la sortida i al cap de 45 minuts, per la cursa 5K. Es desqualificarà a qui no superi el temps de pas màxim establert i es veurà amb l’obligació de deixar lliure la calçada.
 • Comptareu amb el servei de recuperació de l’esforç en finalitzar la cursa.
 • Compartirem totes les fotografies oficials en alta qualitat de manera gratuïta a la pàgina web de l’esdeveniment. 
 • Aquesta cursa està cardioprotegida gràcies a CARDIOPAS i disposa d’ambulàncies, punt sanitari de primers auxilis i vehicles d’assistència ràpida per assistir en qualsevol emergència sanitària.
 • A prop de la sortida hi ha ampli lloc d’aparcament al polígon industrial. No es podrà estacionar a l’estadi per motius de seguretat i espai. 

 

7. Desqualificació i responsabilitat.

Seran motius de desqualificació: mostrar un estat físic deficient, no realitzar el recorregut sencer, mostrar un comportament antiesportiu vers altres esportistes o amb el personal de l’organització, o no portar el dorsal ben col·locat.

 

Tot allò no previst en aquest reglament serà resolt d’acord amb el reglament de la IAAF, i la normativa de competicions de la Federació Catalana d’Atletisme. 


L’organització podrà fer els canvis que tècnicament siguin necessaris per al bon desenvolupament de l’activitat, tant en els circuits com en el reglament, si les circumstàncies així ho aconsellessin o ho obliguessin. En alguns casos, l’adopció d’aquestes mesures podrà arribar a alterar o modificar la dinàmica habitual del desenvolupament de les competicions.

 El Club Atletisme Sant Boi, l’Ajuntament o la resta de patrocinadors i col·laboradors no es fan responsables dels perjudicis morals i/o materials que puguin causar a les persones participants i espectadores durant aquest esdeveniment. 

 

8. Tractament de les dades.

Responsable del tractament: Club Atletisme Sant Boi (G59311068). 

Adreça postal: Carretera de l’Estadi, 0 (08830) Sant Boi de Llobregat.

Base jurídica del tractament: l’interessat dona el seu consentiment pel tractament de les seves dades personals (Reglament General de Protecció de Dades 2016/679. Article 6.1a).

Finalitat del tractament: promoció i celebració de la 36a QUADIS Cursa Popular Vila de Sant Boi i activitats relacionades organitzades pel Club Atletisme Sant Boi.

Conservació de dades: seran conservades el temps necessari per complir amb la finalitat.

Exercici de drets: en qualsevol moment, les persones interessades podran exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició al tractament de la informació sobre les seves dades personals.

De conformitat amb el que disposa el Reglament Europeu 2016/679 de 27 d'abril (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i altra normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals i el dret a la pròpia imatge (Llei Orgànica 1/1982 del 5 de maig), s’informa a les persones participants que amb la formalització de la seva inscripció es consideren informades i atorguen el seu consentiment a l’organització, per a la presa de fotografies o la gravació de vídeos de l’esdeveniment esportiu, consentint que el seu nom i cognoms, així com la seva imatge, inclosa la veu, pugui ser publicitada en qualsevol mitjà (premsa, televisió, Internet, butlletins, o qualsevol altre publicitat promocional), sense que aquest ús li confereixi dret a percebre compensació econòmica.

 

9. Anul·lació de la 36a QUADIS Cursa Popular Vila de Sant Boi.

L’activitat només podrà ser suspesa en cas que, per inclemències meteorològiques o qualsevol altre problema, així ho determini l’organització. 

Si finalment ens veiem amb l’obligació de suspendre l'esdeveniment, s’establirà una data alternativa per a la seva celebració. En aquest cas, totes les persones inscrites mantindran la seva inscripció per la nova data. En cas de no poder participar en la nova data, s’oferirà a les persones inscrites l’opció de mantenir la inscripció per la pròxima edició. Com a darrera alternativa, els i les participants podran sol·licitar la devolució de l’import  de la seva inscripció.

La sola inscripció en aquesta competició implica la total acceptació del que preceptua aquest reglament.

COMENÇA EL COMPTE ENRERE!

83
DIES
:
22
HORES
:
37
MINUTS
:
02
SEGONS

Copyright © 2023 Club Atletisme Sant Boi.
Tots els drets reservats.
Cursa Popular Vila de Sant Boi

Segueix-nos:

Disseny i desenvolupament web NN Studio - Manteniment: Òscar G Morillas